Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Waarom zou je kiezen voor potdekselplanken?

Wil jij een nieuwe en moderne draai geven aan je tuin? Wil je meer privacy creëren in je tuin? Overweeg dan om een schutting te bouwen door middel van potdekselplanken! Deze planken geven een authentieke en stoere uitstraling aan je huis en iedereen wil toch wat meerwaarde toevoegen aan zijn erf?

Razend populair

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, potdekselplanken. Ze worden vooral in Scandinavische landen erg vaak gebruikt en in Nederland worden ze tegenwoordig ook razend populair. Potdekselen is een manier om in een korte tijd een compleet nieuwe en stijlvolle uitstraling te geven aan je huis en tuin.

Hoe werkt het?

Het is natuurlijk handig om te weten wat nou eigenlijk de functie van deze planken is voordat je ze laat installeren in je tuin. De potdekselplanken worden als een soort dakpannen over elkaar gemonteerd. Ze worden dus bovenop elkaar bevestigd, waardoor de planken elkaar overlappen. Dat is super handig, want hierdoor stroomt regenwater heel gemakkelijk van de planken af. Hierdoor is de afwatering dus optimaal! Verder komen ze in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een type is die precies overeenkomt met jouw smaak! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan direct online op zoek naar de mogelijkheden van de geweldige planken.

Maar wat is nou eigenlijk het voordeel?

Het voordeel van potdekselplanken is dat ze gemaakt worden door middel van Douglas hout. Douglas hout staat er om bekend dat het een hoge duurzaamheidsklasse heeft. Het hout is verder ook nog eens recht en stabiel. Daarbij is het natuurlijk enorm belangrijk dat het hout hard genoeg is. Dan zit u zeker goed. Douglas hout is namelijk één van de hardste houtsoorten van Europa. Gelukkig is het hout gemakkelijk te bewerken en is er dus zonder moeite in te boren en zagen. Het wordt daarom ook steeds meer gebruikt bij het uitvoeren van tuinprojecten. De planken zijn bovendien ook gemakkelijk te monteren, dat is handig wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met een project. Daarbij zien de potdekselplanken er ook nog eens erg modern en authentiek uit! Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit zwart gespoten planken, maar je kunt ze ook gewoon lekker natuurlijk houden. Wat ook handig is om te weten, is dat je ze voor verschillende projecten kunt gebruiken. Zo kun je ze dus gebruiken om een schutting te bouwen, zoals eerder is vermeld, maar je kunt ze ook aan wanden bevestigen! Zo maak je van een saai tuinhuis dus heel gemakkelijk een mooi, authentiek huisje.